Ηλιόλουστη κατοικία με θέα τη μεσογειακή θάλασσα λέει το πρόγραμμα για σήμερα και φύγαμε για ένα σύντομο ταξιδάκι στην Ισπανία.

Εκεί λέω, να πάμε παρέα, μαζί, νομίζω πως θα χαρούνε πολύ να μας προσφέρουν ένα φρέντο καφεδάκι σ΄αυτήν την υπέροχη σκεπαστή τους βεράντα.
Εκεί λέω να αράξουμε κιόλας, πάνω σε αυτούς τους ανοιχτόχρωμους χτιστούς καναπέδες και να ατενίζουμε τον ορίζοντα μέχρι να μας βρει το σούρουπο.

Και αργότερα, όταν ο ήλιος δύσει, εκεί να κάτσουμε πάλι, να πιούμε τα κρασάκια μας και να τα λέμε μέχρι το πρωί.

Μετά, θα επιστρέψουμε πάλι, θα αφήσουμε αυτή την ηλιόλουστη κατοικία και θα γυρίσουμε στις δικές μας που τις αγαπάμε εξίσου πολύ γιατί…έχουμε φυσικά και δουλειές που μας κυνηγάνε …σνιφφφ!
Σε αφήνω να την απολαύσεις.

 

 

 

 

ηλιόλουστη κατοικία με θέα θάλασσα
Διότι μπορεί ημερολογιακά να τελείωσε το καλοκαίρι και να πηγαίνουμε για χειμώνα όμως εμείς εξακολουθούμε να το έχουμε στην καρδιά μας και να μετράμε τις μέρες για το επόμενο.

Σε φιλώ ηλιόλουστα!
Μαρία

τις φωτούλες τις βρήκα εδώ…

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]