Οργάνωση μπάνιου. Βάλε τάξη και ομόρφυνε το χώρο σου!

Μικρά, πρακτικά, χρήσιμα και έξυπνα tips αποθήκευσης και οργάνωσης για το μπάνιο σου.

Για δες…

1. Ξεκινώ με την πόρτα και το πίσω μέρος της. Μια επιφάνεια κάθετη με πολλές δυνατότητες. Ξετρύπωσε αξεσουάρ κουζίνας και γραφείου,  όλα από ΙΚΕΑ, στερέωσέ τα πάνω της και φύλαξε σ’αυτά όλους τους μικρούς πολύτιμους θησαυρούς σου.

2. Τροχήλατες μεταλλικές ραφιέρες. Τις βρίσκεις παντού: Praktiker, Leroy Merlin, αλλά και σε μαγαζάκια της γειτονιάς. Πάνε όπου θες, ταιριάζουν με πολλά και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη.

3. Συρόμενα μεταλλικά πλέγματα-βαγονέτα για μέσα στα ντουλάπια σου. Για να μην χώνεσαι εσύ αλλά να “έρχονται” αυτά σε σένα. Τα βρίσκεις επίσης στο IKEA αλλά και σε καταστήματα με εξαρτήματα κουζίνας.

4. Μεταλλικά λεκανάκια, μπουκαλακια,  ξύλινα διαχωριστικά, ταπετσαρίες και όρεξη για οργάνωση και τάξη στο μπάνιο και στη ζωή σου γενικότερα. Τα βρίσκεις…οπουδήποτε!

5. Εσοχές. Εννοείται, τις εκμεταλλεύεσαι όσο το δυνατόν πιο έξυπνα, δεν το συζητώ.

6. Και φυσικά, τα πολυαγαπημένα μου καλαθάκια σε διάφορες παραλλαγές.

Σε αυτοσχέδιες αναρτήσεις,

πάνω στον πάγκο,

και κάτω στο πάτωμα.

Α, και να μην ξεχάσω το καλύτερό μου,

8. την πετσέτα σου άμα μπορείς, μπροστά στο νιπτήρα να κρεμάς!

Αυτά τα ολίγα που αφορούν την οργάνωση μπάνιου για σήμερα και φεύγω τρέχοντας για δουλειά!

Μαρία

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://thedecopages.gr/επικοινώνησε/”]Επικοινώνεισε μαζί μας, αν ασχολείσαι με τη διακόσμηση, το design ή την αρχιτετονική και θα ήθελες να γράφεις για το TheDecopages.gr.[/button]